Eva De Roo en Xander De Rycke zijn de stemmen tijdens het avondblok van StuBru.
Volledig scherm
Eva De Roo en Xander De Rycke zijn de stemmen tijdens het avondblok van StuBru. © VRT

“Is dit echt aan het gebeuren?” StuBru-presentatrice Eva De Roo in shock nadat luisteraar Rolling Stones met The Beatles verwart

Het moet zonder twijfel een van de meest hilarische radiofragmenten van het jaar zijn geweest. In de avondshow van De Roo & De Rycke op Studio Brussel kwam presentatrice Eva De Roo dinsdag niet meer bij toen een luisteraar The Rolling Stones met The Beatles verwarde.

  1. Producer van ‘Laat de zon in je hart’ viert 60ste verjaardag met muzikale vrienden in Brugs Concertgebouw: “En Willy Sommers zal erbij zijn”
    PREMIUM
    Brugge

    Producer van ‘Laat de zon in je hart’ viert 60ste verjaardag met muzikale vrienden in Brugs Concertge­bouw: “En Willy Sommers zal erbij zijn”

    De 60ste verjaardag van producer, componist en muzikant Patrick Hamilton uit Loppem zal in het voorjaar van 2023 niet onopgemerkt voorbij gaan. Liefst 1.200 mensen zijn uitgenodigd op dat feestje, dat plaatsvindt in het Concertgebouw in Brugge. Muzikale vrienden als Udo, Willy Sommers en Raf Van Brussel kruipen mee het podium op. “Zowat de hele Vlaamse muziekscène is ooit bij me langs geweest”, zegt hij.