Line in haar nieuwe interieurwinkel langs de Baron Ruzettelaan in Brugge.
Volledig scherm
Line in haar nieuwe interieurwinkel langs de Baron Ruzettelaan in Brugge. © Benny Proot

Interieurinrichter Line (27) opent eigen toonzaal: “Nu kan ik klanten een totaalbeleving aanbieden”

AssebroekInterieurinrichter en bouwkundig tekenaar Line Renders (27) heeft zopas een eigen toonzaal geopend langs de Baron Ruzettelaan in Assebroek. Sinds 2017 is ze als zelfstandige actief in de sector. 

 1. Bejaarde man (77) riskeert jaar cel voor poging tot doodslag op groepje jongeren: “In zijn wagen lag er zelfs een pepermolen in de vorm van een baseballknuppel”
  PREMIUM
  Brugge

  Bejaarde man (77) riskeert jaar cel voor poging tot doodslag op groepje jongeren: “In zijn wagen lag er zelfs een pepermolen in de vorm van een baseball­knup­pel”

  Een discussie rond nachtlawaai liep in de Langerei in Brugge helemaal uit de hand. Buurtbewoner C.V. (77) was de wekelijkse pesterijen van jongeren naar eigen zeggen grondig beu en sprong bij het horen van hun gekweel in z'n wagen om verhaal te halen. Volgens het Openbaar Ministerie probeerde hij in te rijden op het groepje. “Een meisje werd net op tijd weggetrokken door haar vriend", klonk het. De bejaarde man zou bovendien een vreemd verboden wapen in z'n auto hebben gehad. In de rechtbank haalde hij een pepermolen boven.
 1. Saxofonist en percussionist Goemans: liever blind dan doof
  Play

  Saxofonist en percussio­nist Goemans: liever blind dan doof

 2. De ruimte in Capelle-met-een-C voelt als een voorrecht
  Play

  De ruimte in Capelle-met-een-C voelt als een voorrecht