De Jobdag van Infrabel in Denderleeuw lokte heel wat geïnteresseerden, straks ook in Brugge?
Volledig scherm
De Jobdag van Infrabel in Denderleeuw lokte heel wat geïnteresseerden, straks ook in Brugge? © rv

Infrabel zoekt 36 nieuwe mensen in Brugge en houdt jobdag

BruggeSpoornetbeheerder Infrabel gaat op zoek naar 36 nieuwe mensen in Brugge. Daarom is er op zaterdag 19 maart een jobdag.

 1. REPORTAGE. Tien jaar geleden uit noodzaak ontstaan, nu drukt Tadaaz 3 miljoen wenskaartjes per jaar: “Iedereen dacht dat ze zouden verdwijnen, maar we maken er meer dan ooit”
  PREMIUM

  REPORTAGE. Tien jaar geleden uit noodzaak ontstaan, nu drukt Tadaaz 3 miljoen wenskaart­jes per jaar: “Iedereen dacht dat ze zouden verdwijnen, maar we maken er meer dan ooit”

  “Na corona is de verkoop van kaartjes geëxplodeerd. Veel feestjes waren uitgesteld en communies moesten worden ingehaald.” En dan te denken dat het online merk Tadaaz tien jaar geleden nog de redding was voor de Brugse familie Jonckheere, dat het moederbedrijf Buromac omzet zag verliezen. Ondertussen is de derde generatie van de familie volop ingewerkt en groeide Tadaaz uit tot een van de belangrijkste spelers in ons land voor kaartjes en geschenken. “Als mensen een vergissing maken, bellen we hen zelf op. Die persoonlijke service vinden we belangrijk.”
  Brugge
 2. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?