De Cercle-spelers namen Miguel Van Damme in hun armen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Cercle-spelers namen Miguel Van Damme in hun armen. © BELGA

Indrukwekkend applaus voor door kanker getroffen keeper Miguel Van Damme (27) bij start van Brugse derby

De emoties laaiden hoog op bij het begin van de Brugse derby, waar Cercle-doelman Miguel Van Damme (27) de aftrap gaf. De onfortuinlijke voetballer maakte nauwelijks 24 uur eerder bekend dat hij opnieuw getroffen is door kanker. Ook de Clubfans applaudisseerden massaal mee.

  1. Op nachtelijke wandeling in Brugge, waar de politie meteen twee boetes uitschrijft voor niet-respecteren van nachtklok: “Kordater optreden om iedereen mee te krijgen”
    PREMIUM
    Brugge

    Op nachtelij­ke wandeling in Brugge, waar de politie meteen twee boetes uit­schrijft voor niet-respecte­ren van nachtklok: “Kordater optreden om iedereen mee te krijgen”

    De strenge controles op het respecteren van de nachtklok waren aangekondigd, maar toch zijn er nog mensen die denken dat ze de regels aan hun laars kunnen lappen. Zo heeft de politie van Brugge in de eerste nacht van de avondklok al twee boetes uitgedeeld. Maandagnacht hield ze twee mensen tegen die geen geldige reden hadden om zich op straat te begeven. Dat bevestigt woordvoerster Lien Depoorter. “We roepen de mensen nogmaals op om de regels echt te volgen. De tijd van sensibiliseren is voorbij.”