Bart Dupon van Lago Brugge
Volledig scherm
Bart Dupon van Lago Brugge © Benny Proot

Indoorattracties beleven topweekend na wekenlange sluiting: “Meteen volle bak, zo hebben we het graag”

BruggeAlex Van Coillie (24) is sinds november de verantwoordelijke van de Bowl Inn in Brugge. Net voor de kerstvakantie, de drukste periode van het jaar, moest hij zijn zaak alweer sluiten. Toch heeft de jonge ondernemer het zich nog niet beklaagd. “Ik blijf positief hoor”, laat hij tussen twee klanten weten. Het is namelijk druk tijdens het eerste heropeningsweekend.

  1. Vlaanderen steunt Heilig Bloedprocessie met forse steun van 50.000 euro: “Zo kunnen we eindelijk werken aan verder professionaliseren”
    Brugge

    Vlaanderen steunt Heilig Bloedpro­ces­sie met forse steun van 50.000 euro: “Zo kunnen we eindelijk werken aan verder professio­na­li­se­ren”

    De Vlaamse overheid, onder leiding van Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA), geeft de organisatie van de Heilig Bloedprocessie in Brugge voor volgend jaar een subsidie van 50.000 euro. Dat is dinsdag bekrachtigd in de Heilig Bloedkapel. “Elke organisator weet dat engagement en vrijwilligerswerk alleen niet meer volstaat om een dergelijk evenement op topniveau te houden”, zegt Pol Van Den Driessche namens de minister-president. De organisatoren tonen zich bijzonder dankbaar.