De helikopter 'RAGO' van de federale politie kwam de maïsvelden in Koolkerke van bovenaf doorzoeken.
Volledig scherm
De helikopter 'RAGO' van de federale politie kwam de maïsvelden in Koolkerke van bovenaf doorzoeken. © Mozkito

Inbrekers viseren woning van mensen die op reis zijn: alle voortvluchtigen inmiddels opgepakt

KoolkerkeIn Koolkerke bij Brugge is donderdagmorgen sinds 10 uur een klopjacht gehouden op enkele voortvluchtige inbrekers. Op klaarlichte dag probeerden de daders binnen te raken in een woning, waarvan de eigenaars op reis zijn. Rond 16 uur werden alle verdachten gevat.

 1. Wielrenners spotten tijdens het WK tijdrijden of zelf een gijzeling oplossen? Ontdek onze vijf weekendtips in Brugge en aan de kust
  PREMIUM
  Brugge/Knokke/Blankenberge/Koksijde/Diksmuide

  Wielren­ners spotten tijdens het WK tijdrijden of zelf een gijzeling oplossen? Ontdek onze vijf weekend­tips in Brugge en aan de kust

  Nog geen plannen voor komend weekend en zin in een leuk uitstapje met je gezin, familie of vrienden? Wij maken het je makkelijk en lijsten opnieuw vijf weekendtips op voor zaterdag 18 en zondag 19 september. Van het WK tijdrijden tussen Knokke en Brugge tot een Plattelandsdag in Diksmuide. Of misschien hang je liever de speurneus uit?
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.