Stockfoto's Politie
Volledig scherm
Stockfoto's Politie © Benny Proot

Inbreker aan horecazaak op heterdaad betrapt

BruggeEen inbreker die in de Westmeers in Brugge heeft toegeslagen, is in de kraag gevat. 

 1. Passage van droomwagens in Brugge en Oostende doet publiek watertanden, ook deelnemers onder de indruk: “Zó veel volk. Het lijkt wel de aankomst van de Tour De France”
  PREMIUM
  Brugge/Oostende/Knokke-Heist

  Passage van droomwa­gens in Brugge en Oostende doet publiek watertan­den, ook deelnemers onder de indruk: “Zó veel volk. Het lijkt wel de aankomst van de Tour De France”

  Wat een succes! Na de gesmaakte passage van de oldtimers door Brugge op vrijdag, lokten ook de ‘droomwagens’ zaterdagavond een massa volk naar de Brugse binnenstad. Eerder op de dag stonden ze al rijen dik in Oostende. Jong, oud, man of vrouw: werkelijk iedereen vergaapte zich aan de meest exclusieve wagens. “De beelden spreken voor zich. Het is onze wens om de komende jaren verder samen te werken met beide steden. Het was een enorm succes”, zegt organisator Filip Bourgoo. Wij genoten mee van het spektakel.
 2. VIDEO. Daar sneuvelt de 64-jarige muur van basisschool Sint-Leo: “Oud-leerlingen kunnen souvenir in de wacht slepen”
  Brugge

  VIDEO. Daar sneuvelt de 64-jarige muur van basis­school Sint-Leo: “Oud-leerlingen kunnen souvenir in de wacht slepen”

  Het is zover: de vroegere scheidingsmuur tussen jongens en meisjes bij basisschool Sint-Leo Sint-Pieters is vrijdag afgebroken. De leerlingen van de afdeling Bouw van de Vrije School Haverlo kwamen er meteen hun vaardigheden oefenen. “Het is de eerste stap naar een ruime en vernieuwde speelplaats, zonder muur”, zegt directeur Tina Van Oost. Nostalgisch? Oud-leerlingen mogen een herinneringssteen aanvragen.