Benny Proot
Volledig scherm
© Benny Proot

IN BEELD. Supporters en jeugdspelers brengen emotioneel eerbetoon aan Miguel Van Damme

BruggeSupporters van Cercle Brugge hebben woensdagavond op een passende manier een eerbetoon gebracht aan Miguel Van Damme. Aan het Jan Breydelstadion werd een stiltemoment gehouden waarbij kaarsjes werden aangestoken. Om 16 minuten (het rugnummer van Van Damme) na 19 uur, weerklonk er een minuut applaus. 

 1. REPORTAGE. Tien jaar geleden uit noodzaak ontstaan, nu drukt Tadaaz 3 miljoen wenskaartjes per jaar: “Iedereen dacht dat ze zouden verdwijnen, maar we maken er meer dan ooit”
  PREMIUM

  REPORTAGE. Tien jaar geleden uit noodzaak ontstaan, nu drukt Tadaaz 3 miljoen wenskaart­jes per jaar: “Iedereen dacht dat ze zouden verdwijnen, maar we maken er meer dan ooit”

  “Na corona is de verkoop van kaartjes geëxplodeerd. Veel feestjes waren uitgesteld en communies moesten worden ingehaald.” En dan te denken dat het online merk Tadaaz tien jaar geleden nog de redding was voor de Brugse familie Jonckheere, dat het moederbedrijf Buromac omzet zag verliezen. Ondertussen is de derde generatie van de familie volop ingewerkt en groeide Tadaaz uit tot een van de belangrijkste spelers in ons land voor kaartjes en geschenken. “Als mensen een vergissing maken, bellen we hen zelf op. Die persoonlijke service vinden we belangrijk.”
  Brugge
 2. Krapte op arbeidsmarkt met 14.380 vacatures ook voelbaar bij lokale besturen: “Zet troeven zoals gezonde werk-privé balans in de verf”
  PREMIUM

  Krapte op arbeids­markt met 14.380 vacatures ook voelbaar bij lokale besturen: “Zet troeven zoals gezonde werk-pri­vé balans in de verf”

  Er staan op een totaal van 150.755 voltijdse medewerkers 14.380 vacatures open bij Vlaamse lokale besturen. Dat aantal zal nog toenemen, want binnen de tien jaar gaan 35.000 medewerkers – bijna één op de vier – met pensioen. De Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG) komt nu met een actieplan. Hoe kan je mensen overtuigen van een job in een stad of gemeente?
  Brugge