Julia’s Brugge, recht tegenover de Stadsschouwburg, wil met zijn interieur dezelfde grandeur uitstralen.
Volledig scherm
PREMIUM
Julia’s Brugge, recht tegenover de Stadsschouwburg, wil met zijn interieur dezelfde grandeur uitstralen. © Benny Proot

IN BEELD. Langverwachte Brugse horecazaak van de familie Dendooven opent vrijdag: “Met evenveel liefde voor het vak als grootmoeder Julia”

BruggeEr is volop naar uitgekeken: in de Vlamingstraat opent restaurant Julia’s Brugge vrijdag de deuren. Het is de vierde horecazaak van de bekende familie Dendooven, de tweede die vernoemd is naar grootmoeder Julia. “We kiezen resoluut voor gerechten die haar signatuur dragen, met respect voor producten van eigen bodem”, zegt David Dendooven. Kijkt u even mee in het chique interieur. 

 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 1. Voormalig politiecommissariaat Brugge maakt plaats voor prestigieus renovatieproject ‘De Gendarmerie’: “Het is een uitdagend en goed gelegen pand”
  Brugge

  Voormalig politiecom­mis­sa­ri­aat Brugge maakt plaats voor prestigi­eus renovatie­pro­ject ‘De Gendarme­rie’: “Het is een uitdagend en goed gelegen pand”

  Op de hoek van de Sint-Pieterskaai en de Vaartstraat in Sint-Pieters Brugge zijn de afbraakwerken gestart van bijgebouwen van het oud politiecommissariaat. De lokale politie verliet acht jaar geleden de gebouwen al, om intrek te nemen langs de Lodewijk Coiseaukaai. Projectontwikkelaar en bouwbedrijf Hectaar, Immax Brugge en Immo Isera slaan de handen in elkaar voor de ontwikkeling en verkoop van dit project. Er komen appartementen en handelspanden.