Turkse fans maken Brugse binnenstad onveilig
Volledig scherm
Turkse fans maken Brugse binnenstad onveilig © Benny Proot

IN BEELD. Grimmige sfeer in Brugge door voetzoekers en Bengaals vuurwerk van Turkse supporters

Honderden Turkse supporters zijn in de Brugse binnenstad samengetroept om onder politiebegeleiding naar het Jan Breydelstadion te vertrekken. Ondanks een imposante politiemacht konden tientallen supporters vuurwerk en voetzoekers afsteken. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Unizo en Decaluwé waarschuwen voor stijgend aantal winkeldiefstallen: “Mondmaskers kunnen verdachte gelaatsuitdrukkingen verbergen”

    Unizo en Decaluwé waarschu­wen voor stijgend aantal winkeldief­stal­len: “Mondmas­kers kunnen verdachte gelaatsuit­druk­kin­gen verbergen”

    Unizo en West-Vlaams gouverneur Carl Decaluwé roepen handelaars en winkeliers op tot extra waakzaamheid voor diefstal deze zomermaanden. Volgens cijfers van de federale politie zit dat aantal in stijgende lijn. Bovendien vergen de coronamaatregelen veel energie, waardoor de alertheid voor winkeldieven kan afnemen. “Een mondmasker verbergt bepaalde gezichtsuitdrukkingen die in normale omstandigheden de aandacht van het winkelpersoneel lokken”, zegt Wouter Blomme van Unizo West-Vlaanderen.