feest in het park Brugge
Volledig scherm
feest in het park Brugge © Benny Proot

IN BEELD. 10.000 bezoekers genieten van eerste festival in Brugge zonder coronazorgen: “Steeds meer gezinnen vinden de weg en dat verzekert onze toekomst”

BruggeEr heerste een gezellig en ongedwongen sfeertje in het prachtige Minnewaterpark afgelopen zaterdag. Meeslepende muziek en een duurzame boodschap lokten zo’n 10.000 bezoekers naar de 31ste editie Feest in ’t Park. De eerste editie  van het gratis mondiaal festival in een organisatie van Brugge Plus vzw was een succes.  

 1. Brugge lanceert shoppingkaart om vele tweedehandsadresjes te ontdekken: “Het aanbod is hier gigantisch toegenomen”
  PREMIUM
  Brugge

  Brugge lanceert shopping­kaart om vele tweede­hands­adres­jes te ontdekken: “Het aanbod is hier gigantisch toegenomen”

  Maak kennis met de fysieke shoppingkaart van Shopping Brugge en COSH!, een zoekplatform voor wie ecologisch winkelen belangrijk vindt. “Elke winkel op de kaart heeft op een bepaalde manier aandacht voor milieu en mens”, zegt Niki De Schryver van COSH!. Het valt bovendien op hoeveel tweedehandszaken er de laatste jaren bij kwamen in Brugge.
 2. Woning onbewoonbaar na zware brand: “We hadden dit huis net 2 jaar gerenoveerd”
  Brugge

  Woning onbewoon­baar na zware brand: “We hadden dit huis net 2 jaar gereno­veerd”

  In de Blankenbergesteenweg in Sint-Pieters is vrijdagnamiddag rond 3 uur een hevige brand uitgebroken in een woning. De eigenaars waren op dat moment niet aanwezig. “We kregen telefoon dat het huis van één van de buren in brand stond. Toen we aankwamen, zagen we dat het onze eigen woning was”, zegt een fel aangeslagen Chantal Maene. Toen de brand onder controle bleek te zijn, begonnen de vlammen opnieuw door het dak te slaan. Om half 6 was de brandweer nog steeds aan het blussen.