buitengewoon secundair onderwijs Ravelijn in Brugge
Volledig scherm
PREMIUM
buitengewoon secundair onderwijs Ravelijn in Brugge © Benny Proot

‘Ik ben alleen thuis, kom je niet af?’: Tweede klacht tegen Brugse schooldirecteur over ongepaste berichten naar leerling met mentale beperking

BruggeHet gerecht onderzoekt een nieuwe klacht tegen de directeur van BuSo Ravelijn in Brugge, die in de cel zit op verdenking van grensoverschrijdend gedrag bij een leerling. Ook deze keer zou er sprake zijn geweest van het ongepast benaderen en sturen van ongepaste berichten naar een leerling met een mentale beperking. “De ouders hebben ons op de hoogte gesteld. We wachten nu het verdere onderzoek af”, bevestigt Pierre Gantois, voorzitter van het schoolbestuur, de tweede klacht. 

 1. Maak kennis met Blue Neuville, de 28-jarige Bruggeling die op Tomorrowland voor 10.000 man mocht draaien: “In de voetsporen treden van Lost Frequencies, dat is mijn droom”
  PREMIUM
  Brugge

  Maak kennis met Blue Neuville, de 28-jarige Bruggeling die op Tomorrow­land voor 10.000 man mocht draaien: “In de voetsporen treden van Lost Frequen­cies, dat is mijn droom”

  Zo’n 10.000 mensen dansten er vorige zaterdag op los tijdens de set van Blue Neuville op Tomorrowland. De 28-jarige Bruggeling stond op The Library Stage, het podium dat de Belgische deejay Lost Frequencies mocht vullen met gasten en nieuw talent. Voor Bregt Vanneuville was dat een enorme eer. “Het motiveert me alleen maar, ik wil dit nog veel vaker kunnen doen.”
 2. Noordkaap palmt volle Burg in tijdens tweede avond van MOODS!
  Brugge

  Noordkaap palmt volle Burg in tijdens tweede avond van MOODS!

  Zaterdagavond liet Noordkaap de Burg vollopen tijdens zijn gratis concert in het kader van het stadsfestival MOODS! dat de avond voordien van start ging. De Nederlandstalige rockband rond de charismatische frontman Stijn Meuris bracht natuurlijk ook zijn klassiekers als ‘Arme Joe’, ‘Satelliet Suzy’, ‘Ik hou van u’ en ‘Panamarenko‘. In zijn typische stijl leidde Meuris de songs in met een kwinkslag en slaagde hij erin om het publiek vlotjes in te palmen. “Wat fijn dat jullie hier speciaal voor dit concert een plein gebouwd hebben. Ik vraag me alleen af wie dat weer zal afbreken nadien”, grapte de Limburgse rocker.