Virginie Bleyaert met haar gezinnetje in de Verenigde Staten. Simon en George zien de nieuwe baby alvast zitten.
Volledig scherm
PREMIUM
Virginie Bleyaert met haar gezinnetje in de Verenigde Staten. Simon en George zien de nieuwe baby alvast zitten. © RV

HOE ZOU HET NOG ZIJN MET... de Brugse Virginie (33), die met Romelu Lukaku in Kinder Bueno-spot te zien was? “Ik ben een Amerikaanse stay-at-home mom geworden”

BruggeZe won het tv-programma Topmodel, maar iederéén kent haar vooral van de reclamespot voor Kinder Bueno met voetballer Romelu Lukaku. De hoogzwangere Brugse Virginie Bleyaert (33) woont met haar gezin inmiddels in de Verenigde Staten. “Zonder dat ik het besef ben ik hier stilaan een leven aan het uitbouwen.”

 1. In deze Brugse padelclub mag je van rechtbank niet meer spelen op zondag en ’s avonds: “Een belachelijke beslissing”
  PREMIUM
  Brugge

  In deze Brugse padelclub mag je van rechtbank niet meer spelen op zondag en ’s avonds: “Een belachelij­ke beslissing”

  Opvallende uitspraak in de Brugse burgerlijke rechtbank: de rechter heeft in kortgeding beslist dat in de tennis- en padelclub KTC Azalea ’s avonds en op zondag geen padel meer mag worden gespeeld. De buren waren naar de rechter gestapt wegens hardnekkige geluidshinder. Tom Vuylsteke, voorzitter van KTC Azalea, reageert ontgoocheld. “Dit hadden we absoluut niet verwacht. Eén zure buur kan blijkbaar zoiets veroorzaken.”
 1. Brugge krijgt er in 2025 een exclusief rooftoprestaurant bij op plek waar je de Halletoren bijna kan aanraken: “Nu nog het lelijke eendje, straks een pareltje”
  PREMIUM
  Brugge

  Brugge krijgt er in 2025 een exclusief rooftopres­tau­rant bij op plek waar je de Halletoren bijna kan aanraken: “Nu nog het lelijke eendje, straks een pareltje”

  Er ligt een stedenbouwkundig attest klaar voor het verbouwen van het voormalige provinciale gouvernementsgebouw op de Burg. Waar nu nog het kunstenaarsatelier De Tank huist, komt een multifunctioneel gebouw met kantoren, 26 appartementen, een exporuimte én een rooftoprestaurant. Het is de Britse, wereldvermaarde architect David Chipperfield die instaat voor het ontwerp.
 2. ‘Ik ben alleen thuis, kom je niet af?’: Tweede klacht tegen Brugse schooldirecteur over ongepaste berichten naar leerling met mentale beperking
  PREMIUM
  Brugge

  ‘Ik ben alleen thuis, kom je niet af?’: Tweede klacht tegen Brugse schooldi­rec­teur over ongepaste berichten naar leerling met mentale beperking

  Het gerecht onderzoekt een nieuwe klacht tegen de directeur van BuSo Ravelijn in Brugge, die in de cel zit op verdenking van grensoverschrijdend gedrag bij een leerling. Ook deze keer zou er sprake zijn geweest van het ongepast benaderen en sturen van ongepaste berichten naar een leerling met een mentale beperking. “De ouders hebben ons op de hoogte gesteld. We wachten nu het verdere onderzoek af”, bevestigt Pierre Gantois, voorzitter van het schoolbestuur, de tweede klacht.