Ontlading op het Zand na de bevrijdende treffer tegen Japan op het WK van 2018. In grote groep zullen we niet vieren dit jaar, maar de vreugde bij een overwinning zal er niet minder om zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Ontlading op het Zand na de bevrijdende treffer tegen Japan op het WK van 2018. In grote groep zullen we niet vieren dit jaar, maar de vreugde bij een overwinning zal er niet minder om zijn. © Benny Proot

Hier zie je Lukaku straks scoren en de Duivels Europees kampioen worden: zeven voetbalgekke locaties in de regio Brugge en aan de Oostkust

OostkustDevil Time! De tijd van voorbereiding en oefenwedstrijden is voorbij. Vandaag start het Europees Kampioenschap Voetbal en staat onze ‘gouden generatie’ Rode Duivels voor het misschien wel belangrijkste tornooi uit hun carrière. Grote EK-dorpen zijn in de staart van de pandemie nog uit den boze, maar er waren nooit meer leuke locaties waar je van een bloedrode Jupiler of een ander aperitief van de wedstrijd kan genieten. Twijfel je nog? Dan bieden wij redding. Laat de bal maar rollen...

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Protest tegen komst van 63 huizen in waterziek gebied neemt toe na beelden van overstromingen: “Dit kan je gewoon niet maken”
  Assebroek

  Protest tegen komst van 63 huizen in waterziek gebied neemt toe na beelden van overstro­min­gen: “Dit kan je gewoon niet maken”

  Tientallen buurtbewoners van het groene gebied tussen de Mispelaar een de Michel Van Hammestraat, vlak naast het natuurgebied Assebroekse Meersen, zijn nog maar eens in actie geschoten om het geplande bouwproject daar tegen te houden. De overstromingen in het zuiden en oosten van het land bewijzen volgens hen dat het project er niet mag komen. “Dit is een waterziek gebied, de gevolgen laten zich raden”, klinkt het.