Ward Devriese in betere tijden: "Ik hoop dat we zo snel mogelijk weer naar het vroegere normaal kunnen."
Volledig scherm
PREMIUM
Ward Devriese in betere tijden: "Ik hoop dat we zo snel mogelijk weer naar het vroegere normaal kunnen." © Benny Proot

Heropent de horeca dit jaar niet meer? Ward van L’Estaminet ziet het niet goedkomen: “Het is een rampjaar”

BruggeHeropent de horeca niet meer in 2020? Daar ziet het volgens biostatisticus Niel Hens naar uit. Hens denkt dat het realistischer is om te kijken naar een heropening in de lente. Het is volgens hem belangrijk om perspectief te hebben, maar een derde coronagolf moet vermeden worden. Restauranthouders in onze regio voelen de bui al hangen. “Het is gewoon een rampjaar”, zegt Ward Devriese van L’Estaminet in Brugge.

 1. Onverbeterlijke dief slaat toe in winkelstraten tijdens vrijlating door coronacrisis, tot groot ongenoegen van procureur: “Justitie mag boel weer opkuisen”
  Brugge

  Onverbeter­lij­ke dief slaat toe in winkelstra­ten tijdens vrijlating door coronacri­sis, tot groot ongenoegen van procureur: “Justitie mag boel weer opkuisen”

  Een 35-jarige man uit La Louvière riskeert in de Brugse rechtbank 2 jaar cel voor enkele winkeldiefstallen in Brugge. Tot groot ongenoegen van de procureur pleegde Hichame E. de feiten tijdens zijn coronavrijlating. “Het stoot mij tegen de borst dat net zo'n persoon door de overheid vrijgelaten wordt”, sneerde hij.
 1. Leerlingen op Ostrea kunnen ontdekken wie ze zijn
  Play

  Leerlingen op Ostrea kunnen ontdekken wie ze zijn

 2. Drugslaboratorium ontdekt in Westdorpe, vijf arrestaties
  Play

  Drugslabo­ra­to­ri­um ontdekt in Westdorpe, vijf arresta­ties