Onder andere in de Galbertuslaan klagen bewoners over een luid mysterieus getoeter.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder andere in de Galbertuslaan klagen bewoners over een luid mysterieus getoeter. © Benny Proot

Herkent u het mysterieuze geluid dat bewoners van Brugse wijk blijft achtervolgen? “Soms is het er urenlang aan een stuk”

BruggeDe bewoners van de Godelievewijk in Sint-Michiels bij Brugge zijn vruchteloos op zoek naar het geluid dat hen al maanden in de ban houdt. De stad maakt geld vrij voor een plaatsbezoek met experts. “We doen er alles aan om dit raadsel op te lossen.” Of herkent u het vreemde geluid? 

 1. “Van twee kapotte fietsen maak ik weer één gerecycleerde”: Ben’s Bike sluit akkoord met containerparken om afvalberg te verkleinen
  Brugge/Damme

  “Van twee kapotte fietsen maak ik weer één gerecy­cleer­de”: Ben’s Bike sluit akkoord met container­par­ken om afvalberg te verkleinen

  Benedict Stael, die vanuit de ondergrondse parking aan ’t Zand fietsen verhuurt, gaat oude fietsen en fietsonderdelen een nieuw leven geven. Hij heeft een akkoord gesloten met het containerpark van Damme om oude fietsen om te vormen tot bijna-nieuwe exemplaren. “Ik hoop dat nog meer recyclageparken willen samenwerken", zegt hij.
 1. Domburgse ondernemers slaan alarm: wij moeten open!
  Play

  Domburgse onderne­mers slaan alarm: wij moeten open!

 2. Klompenmaker Jaap uit Heinkenszand luidt de noodklok
  Play

  Klompenma­ker Jaap uit Heinkens­zand luidt de noodklok