Jill Deley voor haar zaak Oh My Poké in de Dweersstraat.
Volledig scherm
Jill Deley voor haar zaak Oh My Poké in de Dweersstraat. © SDVO

Hawaïaans eten in Brugge? Het kan sinds kort bij Oh My Poké in de Dweersstraat

Ooit al eens de Hawaïaanse keuken geproefd? Jill Deley (28) heeft in het Brugse centrum de deuren van haar take-awayrestaurant Oh My Poké geopend. De Brugse ex-stewardess startte anderhalf jaar geleden in Gent al een eerste vestiging op van haar zaak. “Ik ben ervan overtuigd dat ook de Breydelstad klaar is voor mijn concept”, zegt de jonge vrouw.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Burgemeester én buurman Dirk De fauw reageert meteen op crowdfunding medeburen tegen Clubstadion: “Te vroeg om al over procedures te spreken”

    Burgemees­ter én buurman Dirk De fauw reageert meteen op crowdfun­ding medeburen tegen Clubstadi­on: “Te vroeg om al over procedures te spreken”

    Nog voor Club Brugge de officiële bouwplannen heeft ingediend, roert de omgeving van de Olympiasite zich. Buurtbewoners in Sint-Andries hopen de komende tijd 25.000 euro in te zamelen om straks de erelonen te financieren tijdens de procedure tegen de bouw van een gloednieuwe voetbaltempel voor 40.000 toeschouwers . “Voorbarig om nu al te spreken over procedures. Er is nog een lange weg te gaan vooraleer er een omgevingsvergunning afgeleverd kan worden”, reageert burgemeester Dirk De fauw (CD&V).