De handelaars in de pas heraangelegde Katelijnestraat kunnen extra aandacht gebruiken.
Volledig scherm
De handelaars in de pas heraangelegde Katelijnestraat kunnen extra aandacht gebruiken. © Benny Proot

Handelaars Katelijnestraat stellen werk van studenten academie tentoon: “We kunnen een extra blikvanger gebruiken”

BruggeHandelaars van de Katelijnestraat showen de komende weken houtsnedes van studenten aan de Stedelijke Academie. De school bevindt zich in dezelfde straat.

 1. Geen crisis voor metaalbedrijf Dana Belgium in Brugge: meer dan 9 miljoen euro aan investeringen gepland in 2022
  Brugge

  Geen crisis voor metaalbe­drijf Dana Belgium in Brugge: meer dan 9 miljoen euro aan investerin­gen gepland in 2022

  Metaalbedrijf Dana België op de industriezone Ten Briele in Brugge investeert de komende 18 maanden meer dan 9 miljoen euro in machines en training om productie- en technologische oplossingen te leveren voor het aandrijven van voertuigen en machines over de hele wereld. In Brugge werken 500 mensen, voor wie de toekomst verzekerd is: “Dit is een duidelijke boodschap”, zegt Roswitha Baeuml, manager voor Dana België.
 2. IN BEELD. Regi speelt eerste liveshow in 1,5 jaar op strand van Zeebrugge: “Eindelijk kan ik ‘Kom Wat Dichterbij’ laten horen aan het publiek”
  Brugge

  IN BEELD. Regi speelt eerste liveshow in 1,5 jaar op strand van Zeebrugge: “Eindelijk kan ik ‘Kom Wat Dichterbij’ laten horen aan het publiek”

  “Fantastisch!” Een ander woord had Regi niet voor zijn eerste liveshow in meer dan een jaar. Samen met Camille, Jaap Reesema en Olivia speelde hij de ene grote hit na de andere op het strand van Zeebrugge. Niet alleen de locatie was uniek, het was ook de eerste keer dat Regi zijn grootste hit ooit - ‘Kom Wat Dichterbij’ - live voor een publiek speelde. Wij waren erbij.