De bewuste brief met chocolade.
Volledig scherm
De bewuste brief met chocolade. © RV - PeopleImages

Guy (65) deelt op laatste werkdag chocolaatjes en afscheidsbrief uit aan fietsende pendelaars: “Nooit gedacht dat er zoveel respons zou komen”

Een hartverwarmend verhaal uit het Brugse: op het fietspad tussen Zedelgem en Assebroek hield een man de voorbije dagen voorbijgangers tegen... om hen te bedanken met een brief en twee chocolaatjes. De man, Guy Callens (65) uit Assebroek, doet dat omdat hij met pensioen gaat en veel minder op die plaats zal passeren.  “Zo weten ze dat alles goed met mij gaat en ik wilde hen ook met een chocolaatje bedanken voor de fijne jaren. Door hen vond ik het fietsen bijna net zo prettig als het werken zelf”, reageert hij.

0 reacties

  1. Neurotherapeut schrijft boek over hoe je lichaam je hele geschiedenis opslaat: “Mensen denken soms dat ze een gebeurtenis een plaats hebben gegeven, maar dat kan vele jaren later nog lichaamsklachten geven”
    PREMIUM
    Brugge

    Neurothera­peut schrijft boek over hoe je lichaam je hele geschiede­nis opslaat: “Mensen denken soms dat ze een gebeurte­nis een plaats hebben gegeven, maar dat kan vele jaren later nog lichaams­klach­ten geven”

    In geen tijd haalt het eerste boek van manueel neurotherapeut Tom De Prest (42) de top-20 van meest verkochte non-fictie van Vlaanderen. In ‘Hoe het lichaam onthoudt, wat je zelf vergeten bent’ beschrijft de Bruggeling hoe lichaamsklachten ook het gevolg kunnen zijn van emotionele gebeurtenissen. “Ik heb zelf even diep gezeten en dat heeft mijn leven veranderd”, zegt hij.