De bewuste brief met chocolade.
Volledig scherm
De bewuste brief met chocolade. © RV - PeopleImages

Guy (65) deelt op laatste werkdag chocolaatjes en afscheidsbrief uit aan fietsende pendelaars: “Nooit gedacht dat er zoveel respons zou komen”

Een hartverwarmend verhaal uit het Brugse: op het fietspad tussen Zedelgem en Assebroek hield een man de voorbije dagen voorbijgangers tegen... om hen te bedanken met een brief en twee chocolaatjes. De man, Guy Callens (65) uit Assebroek, doet dat omdat hij met pensioen gaat en veel minder op die plaats zal passeren.  “Zo weten ze dat alles goed met mij gaat en ik wilde hen ook met een chocolaatje bedanken voor de fijne jaren. Door hen vond ik het fietsen bijna net zo prettig als het werken zelf”, reageert hij.

0 reacties

  1. Infrabel en Brugge bouwen tunnel ter vervanging van twee overwegen in Sint-Andries
    Brugge

    Infrabel en Brugge bouwen tunnel ter vervanging van twee overwegen in Sint-An­dries

    Infrabel en de stad Brugge hebben een princiepsakkoord voor het vervangen van twee overwegen door één tunnel. Het gaat om de overwegen van de Grote Moerstraat en de Pastoriestraat in Sint-Andries. Beide liggen op de drukke spoorlijn Brussel-Oostende. De tunnel zal tussen de twee overwegen gebouwd worden. De spoorinfrastructuurbeheerder was al een tijdje in gesprek met de stad om een volwaardig alternatief uit te werken voor het sluiten van deze twee overwegen.