De N-VA-fractie in de Brugse gemeenteraad met als tweede van links fractieleider Geert Van Tieghem.
Volledig scherm
De N-VA-fractie in de Brugse gemeenteraad met als tweede van links fractieleider Geert Van Tieghem. © RV

Grootste oppositiepartij slaat én zalft bij tussentijdse evaluatie van Brugs stadsbestuur: “Vaak halen ze de gele mosterd bij ons”

BruggeN-VA, de grootste politieke fractie op de oppositiebanken in Brugge, heeft een tussentijdse evaluatie gemaakt van het Brugse stadsbestuur. Halfweg de legislatuur slaat en zalft de partij de meerderheid van CD&V, Vooruit en Open Vld.

  1. Meer dan 4.000 lopers aan de start van Dwars door Brugge, ook burgemeester De fauw trekt loopplunje aan: “Ik ben trots op mijn tijd van 1 uur 38 minuten”
    PREMIUM
    Brugge

    Meer dan 4.000 lopers aan de start van Dwars door Brugge, ook burgemees­ter De fauw trekt loopplunje aan: “Ik ben trots op mijn tijd van 1 uur 38 minuten”

    Voor de 41ste editie van ENGIE Dwars door Brugge haalden de organisatoren enkele vernieuwingen boven. Zo werd er niet langer gestart in de namiddag en voor het eerst zat ook het Minnewaterpark in het parcours. De opvallendste deelnemer was zonder twijfel burgemeester Dirk De fauw die de voorbije maanden intenstief trainde met het oog op de 15 kilometer.