Het vaccinatiecentrum in Brugge is nog steeds in werking
Volledig scherm
Het vaccinatiecentrum in Brugge is nog steeds in werking © Benny Proot

“Grootste aantal besmettingen in Brugge in leeftijdscategorie tussen 30 en 60 jaar”: coronavirus flakkert ook in Breydelstad weer op

BruggeDe voorbije weken steeg het aantal COVID-19 besmettingen in Brugge opnieuw, een trend die ook op nationaal vlak opvalt. 

  1. Verkiezingskoorts bij Vooruit in Brugge, waar kandidaat-burgemeester Pablo Annys (47) eigen boek schrijft: “Ik wil meer persoonlijkheid in de schaal leggen, Brugge kan wat durf gebruiken”
    PREMIUM
    Brugge

    Verkie­zings­koorts bij Vooruit in Brugge, waar kandidaat-burgemees­ter Pablo Annys (47) eigen boek schrijft: “Ik wil meer persoon­lijk­heid in de schaal leggen, Brugge kan wat durf gebruiken”

    In ‘Brugge met (b)allen’ houdt huidig Vooruit-schepen van Sociale Zaken en Economie Pablo Annys (47) 231 pagina’s lang een pleidooi voor meer ambitie en durf in het stadhuis. “Hij is de persoon die in 2024 het verschil kan maken in Brugge”, meent Vooruit-voorzitter Conner Rousseau. Annys legt meteen enkele concrete voorstellen op tafel: een autoluwe zone in de binnenstad tussen 10 en 18 uur en een ouderenplan voor de steeds ouder wordende Bruggelingen.