Volledig scherm
Dansen en shaken op het Bomboclatfestival. © Benny Proot

Gratis oordopjes, water en condooms op festival Bomboclat

Het festival Bomboclat, op 23 en 24 augustus aan het strand van Zeebrugge, heeft het Quality Nights Charter ondertekend voor een veilig en gezond uitgaansleven. De organisator verdeelt gratis oordopjes, water en condooms en verspreidt ook gezondheidsinfo.

De coördinerende partners zijn het Vlaams expertisecentrum Alcohol en andere Drugs (VAD), stad Brugge en de organisator van Bomboclat. De ondersteunende partners van het project zijn Safe ‘n Sound, Sensoa en de Tuut van Tegenwoordig. 

Bomboclat is straks aan zijn derde editie toe. Naast onder meer gratis water, oordopjes en condooms op het festival neemt Bomboclat ook andere maatregelen om het welzijn van de bezoekers te bevorderen: een chill-outruimte, een EHBO-ruimte, een vestiaire, klimaatregeling, (gezonde) voeding en toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers.

Meer info op www.bomboclat.be. 

Volledig scherm
Waarnemend burgemeester Mathijs Goderis (sp.a) bij de organisatoren van Bomboclat. © rv
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Cercle Brugge houdt familiedag voor zieke doelman en Stichting Me To You: “De fans zijn een enorme steun voor hem”

    Cercle Brugge houdt familiedag voor zieke doelman en Stichting Me To You: “De fans zijn een enorme steun voor hem”

    Cercle Brugge organiseert zaterdag een familiedag ten voordele van doelman Miguel Van Damme en de Stichting Me To You. Enkele ouders van jeugdspelers zetten hun schouders onder het initiatief en bieden de hele dag animatie aan. Alle inkomsten gaan integraal naar het goede doel. Als zijn gezondheid het toelaat, zal ook Van Damme zelf aanwezig zijn. “Momenteel gaat alles goed”, zegt hij.