Volledig scherm
Organisator Kurt Deklerck Brugge © Kos

Golden Years terug in Het Entrepot

De succesvolle feestformule Bruges Golden Years Music vindt opnieuw plaats op zaterdag 19 oktober vanaf 21 uur in Het Entrepot.

Alle vorige edities vielen in de smaak. Tijdens het feest wordt muziek uit de jaren 60, 70, 80 en 90 van vorige eeuw gedraaid. Deejays Manu en Cissen zorgen voor de perfecte soundtrack. Iedereen vanaf 18 jaar is er welkom. De toegangsprijs bedraagt 10 euro in voorverkoop, 12 euro aan de deur. Kaarten zijn onder meer verkrijgbaar bij Frituur De Kleine Hap, Eetcafé In de Vriendschap of Tante Mie in Lissewege.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brugs parket reageert na aantreffen vluchtelingen in Ierland: “Onderzoeken link met ons land, maar te vroeg om uitspraken te doen”

    Brugs parket reageert na aantreffen vluchtelin­gen in Ierland: “Onderzoe­ken link met ons land, maar te vroeg om uitspraken te doen”

    Het parket van Brugge heeft gereageerd op het nieuws dat Ierse media eerder op de dag naar buiten brachten. Zestien vluchtelingen werden er aangetroffen in een container, waarna plaatselijke media stelden dat ze in België waren gepasseerd. “We zullen de nodige contacten leggen om na te gaan wat er precies is gebeurd en welke link er is met ons land. Op dit ogenblik is het nog te vroeg om concrete uitspraken te doen naar de aanwezigheid van deze personen in België”, zegt procureur Frank Demeester.
  2. Doorbraak in onderzoek naar gestolen Brugse beeldengroep: “Roemeense metaaldieven vervoerden beelden naar Nederland”

    Doorbraak in onderzoek naar gestolen Brugse beelden­groep: “Roemeense metaaldie­ven vervoerden beelden naar Nederland”

    Speurders van de Federale Gerechtelijke Politie West-Vlaanderen hebben ernstige aanwijzingen dat de beeldengroep ’t Zand in Brugge begin juni 2018 werd ontvreemd door een bende Roemeense metaaldieven. Dat bevestigt het Brugs parket. “De beelden werden wellicht dezelfde nacht nog met vrachtwagens naar Nederland vervoerd. De Nederlandse bevoegde autoriteiten konden de beeldengroep niet meer aantreffen”, zegt procureur Céline D’havé.