Ran Van Ongevalle lanceert 'Young Heart Seltzer'
Volledig scherm
Ran Van Ongevalle lanceert 'Young Heart Seltzer' © Janah Van Cleven

“Gezonder dan bier en wijn en nog lekker ook”: Brugse bartender wil met alcoholisch bruiswater Benelux veroveren

BruggeHét drankje van de toekomst wordt het genoemd. In Amerika is het een ware hype en dus besloot de Brugse bartender Ran Van Ongevalle een eigen ‘hard seltzer' te creëren. Met ‘Young Heart Seltzer’ wil hij eerst de Benelux en later de internationale markt veroveren. “Jonge mensen zijn heel bewust geworden van wat ze drinken. Het is dan ook laag in suikers en calorieën. Al mijn ervaring zit in deze smaken”, zegt Ran. Wij gingen al eens proeven. 

 1. Meisje (14) aangerand op trein door onbekende man: “Hij probeerde mijn hoofd naar zijn geslachtsdeel te duwen. Ik voelde me zó vies”
  Brugge/Beernem

  Meisje (14) aangerand op trein door onbekende man: “Hij probeerde mijn hoofd naar zijn geslachts­deel te duwen. Ik voelde me zó vies”

  De politie is op zoek naar een man die wordt verdacht van de aanranding van een 14-jarig meisje. Op de trein van Brugge richting Beernem probeerde hij zijn geslachtsdeel in de mond van de tiener te duwen. “Sindsdien heb ik nachtmerries en zie ik midden in de nacht alleen nog dat beeld voor me”, getuigt het slachtoffer in het opsporingsprogramma Faroek op VTM.
 1. 's Zomers geen auto's op boulevards, is dat een goed idee?
  Play

  's Zomers geen auto's op boulevards, is dat een goed idee?

 2. Thuiskoks: Gevulde paprika's van Chenine
  Play

  Thuiskoks: Gevulde paprika's van Chenine