Wim Ballieu keert tijdelijk terug naar Brugge en palmt tijdens de duur van Wintergloed het restaurant Den Dyver in
Volledig scherm
Wim Ballieu keert tijdelijk terug naar Brugge en palmt tijdens de duur van Wintergloed het restaurant Den Dyver in © Joel Hoylaerts/Photo News

Gehaktballetjes met stoemp van Wim Ballieu keren (tijdelijk) terug naar Brugge: Balls & Glory palmt pand van restaurant Den Dyver in

BruggeVanaf vrijdag 26 november komen de balletjes met stoemp van Balls & Glory, het concept van Wim Ballieu, terug naar Brugge. Tot het einde van de kerstvakantie palmt Ballieu het restaurant Den Dyver in, dat tijdens die periode sluit.

  1. MIJN STAD. Tweesterrenchef Filip Claeys uit Brugge: “Smedenstraat was vroeger dé commerciestraat, maar ze is helaas heel wat glans kwijt”
    PREMIUM

    MIJN STAD. Tweester­ren­chef Filip Claeys uit Brugge: “Smeden­straat was vroeger dé commercie­straat, maar ze is helaas heel wat glans kwijt”

    Al meer dan tien jaar krijgt restaurant De Jonkman twee Michelinsterren toebedeeld. Een omweg waard, zo omschrijft de Franse culinaire gids de zaak van chef Filip Claeys. Je dineert in de verbouwde villa langs de Maalse Steenweg ook een beetje als bij een beste vriend. Zo joviaal en down-to-earth als Filip maken ze de chefs niet meer. “Ik ben een rasechte Club-supporter. Logisch dat mijn favoriete moment daarmee te maken heeft.”