Kan jij raden hoeveel beren er achter de ramen van Hotel Heritage staan?
Volledig scherm
Kan jij raden hoeveel beren er achter de ramen van Hotel Heritage staan? © rv

Ga op berenjacht bij Hotel Heritage in Brugge: wie het juiste aantal telt, maakt kans op teddybeer

De oproep om teddyberen achter het raam te plaatsen, valt niet in dovemansoren. Hotel Heritage maakt er een heuse zoektocht van. 

Op sociale media roepen mensen massaal op om een teddybeer te plaatsen aan je raam of op het vensterbank. Dat doen ze om de kinderen vaker buiten te krijgen. Hotel Heritage in het centrum van Brugge speelt daar handig op in. “We hebben aan alle ramen beren gezet”, zegt hoteleigenaar Johan Creytens. “Het is de bedoeling dat kinderen ze kunnen tellen. Diegene die er het dichtst bij zit, maakt kans op een teddybeer. Wij verloten er vijf.”

Wie het kan raden, wint een teddybeer.
Volledig scherm
Wie het kan raden, wint een teddybeer. © rv
  1. ‘Wielerman’ Renaat Schotte kijkt na 25 jaar verslaggeving terug: “Qua levenskwaliteit komen maar weinig steden aan de enkels van Brugge”
    PREMIUM

    ‘Wielerman’ Renaat Schotte kijkt na 25 jaar verslagge­ving terug: “Qua levenskwa­li­teit komen maar weinig steden aan de enkels van Brugge”

    Zijn trillende stem op de motor als weer eens een nieuwe kasseistrook wordt aangesneden, behoort net als de Vlaamse klassiekers stilaan tot ons erfgoed. Maar het coronavirus gooit roet in het eten. Wielerliefhebbers blijven op hun honger zitten om zich te verlekkeren aan de heerlijke tussenkomsten van ‘wielerman’ Renaat Schotte (51) uit Brugge. Hij zit 25 jaar in het wiel van de renners. “Dit beroep heeft me de hele wereld doen zien.”