De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © Benny Proot

Ex-koppel krijgt opnieuw jaar cel voor diefstallen, tot groot ongenoegen van vrouwelijke beklaagde

BruggeEen voormalig koppel uit Brugge heeft opnieuw een jaar cel gekregen voor een hele reeks diefstallen. B.V. (40) en N.V. (43) beschikten al over een rijk gevuld strafblad. De Brugse vrouw kon dan ook niet lachen met haar nieuwe veroordeling en liet dat luidop blijken in de rechtszaal.

  1. Toeristische regio Brugse Ommeland pakt komende zes jaar uit met kastelen en abdijen en de slogan ‘Zalig echt’: “Dit is dé fietsregio van West-Vlaanderen bij uitstek”
    Brugge

    Toeristi­sche regio Brugse Ommeland pakt komende zes jaar uit met kastelen en abdijen en de slogan ‘Zalig echt’: “Dit is dé fietsregio van West-Vlaanderen bij uitstek”

    Het Brugse Ommeland, tot voor de coronacrisis één van de snelst groeiende toeristische regio’s in onze provincie, gaat zich de komende zes jaar ontplooien als regio vol met verhalen, kastelen en abdijen. Met de nieuwe slogan ‘Zalig echt’ en een nieuwe huisstijl hoopt provinciebedrijf Westtoer de regio na een moeilijke periode weer aantrekkelijk te maken. “De toeristische activiteit is hier vorig jaar met de helft gedaald", zegt gedeputeerde Sabien Lahaye-Battheu.