De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © Benny Proot

Ex-koppel krijgt opnieuw jaar cel voor diefstallen, tot groot ongenoegen van vrouwelijke beklaagde

BruggeEen voormalig koppel uit Brugge heeft opnieuw een jaar cel gekregen voor een hele reeks diefstallen. B.V. (40) en N.V. (43) beschikten al over een rijk gevuld strafblad. De Brugse vrouw kon dan ook niet lachen met haar nieuwe veroordeling en liet dat luidop blijken in de rechtszaal.

  1. 3,4 miljoen Belgen kozen afgelopen jaar voor een uitstap naar Brugge en die weten precies waarom: “Om te wandelen, op restaurant te gaan, terrasjes te doen en om te shoppen”
    PREMIUM
    Brugge

    3,4 miljoen Belgen kozen afgelopen jaar voor een uitstap naar Brugge en die weten precies waarom: “Om te wandelen, op restaurant te gaan, terrasjes te doen en om te shoppen”

    Tussen juni 2021 en juni 2022 heeft Westtoer 3,4 miljoen binnenlandse dagtoeristen geteld in Brugge. Wie naar Brugge komt, doet dat meestal in gezelschap en kiest voor wandelen, restaurants bezoeken en shoppen. Eén op de vijf Belgische bezoekers komt uit Wallonië of Brussel. “Dankzij de coronacrisis heeft de Belg Brugge herontdekt”, weet schepen van Toerisme Mieke Hoste.