De Citroën raakte heel zwaar beschadigd. Toch raakte de bestuurder zonder levensgevaarlijke verwondingen uit het wrak.
Volledig scherm
De Citroën raakte heel zwaar beschadigd. Toch raakte de bestuurder zonder levensgevaarlijke verwondingen uit het wrak. © Jan Van Maele

Enorme schade en twee gewonden na spectaculair ongeval in Brugge

BruggeOp de Koning Albert I-laan in Sint-Michiels (Brugge) gebeurde woensdag rond 17 uur een zwaar, spectaculair ongeval. Twee gewonden zijn naar het ziekenhuis overgebracht. De materiële schade is erg groot. De baan tussen de E40-afrit Loppem en de rotonde aan de Kinepolis is allicht nog een tijd lang afgesloten in beide richtingen.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Renaat Schotte, de Brugse WK-commentator die met de fiets naar het werk kan: “Het hoogtepunt in mijn carrière, wat de uitslag ook mag zijn”
  PREMIUM
  Brugge

  Renaat Schotte, de Brugse WK-commenta­tor die met de fiets naar het werk kan: “Het hoogtepunt in mijn carrière, wat de uitslag ook mag zijn”

  “Ik hoop dat de Bruggelingen, of ze nu van koers houden of niet, beseffen hoe uniek zo'n WK-aankomst in eigen stad is. De wereldwijde impact is enórm.” Het enthousiasme van Renaat Schotte (53) werkt aanstekelijk. De Bruggeling geeft straks, met sidekick José De Cauwer, commentaar bij de WK-tijdritten. “De parcoursbouwers kwamen ook even bij mij te rade, ze zochten een plek in de Brugse binnenstad.”