Het Sounds Delicious-foodtruckfestival wordt georganiseerd door Wesley en Jeffrey Vantorre.
Volledig scherm
Het Sounds Delicious-foodtruckfestival wordt georganiseerd door Wesley en Jeffrey Vantorre. © Benny Proot

Enige foodtruckfestival in Brugge start vrijdag: “We mikken op 1.000 gelukkige mensen per dag”

BruggeOp het Gandhiplein in Brugge vindt van vrijdag tot en met zondag het foodtruckfestival Sounds Delicious plaats. Zeven trucks, een kinderdorp met kermis en muzikale optredens moeten dagelijks zo'n 1.000 mensen naar de wijk Sint-Jozef lokken.

 1. Wielrenners spotten tijdens het WK tijdrijden of zelf een gijzeling oplossen? Ontdek onze vijf weekendtips in Brugge en aan de kust
  PREMIUM
  Brugge/Knokke/Blankenberge/Koksijde/Diksmuide

  Wielren­ners spotten tijdens het WK tijdrijden of zelf een gijzeling oplossen? Ontdek onze vijf weekend­tips in Brugge en aan de kust

  Nog geen plannen voor komend weekend en zin in een leuk uitstapje met je gezin, familie of vrienden? Wij maken het je makkelijk en lijsten opnieuw vijf weekendtips op voor zaterdag 18 en zondag 19 september. Van het WK tijdrijden tussen Knokke en Brugge tot een Plattelandsdag in Diksmuide. Of misschien hang je liever de speurneus uit?
 2. De pechvogels van het WK? Dat zijn Marco en Ana, die zaak met zicht op aankomst noodgedwongen gesloten houden: “Héél zuur, zeker omdat we het pas de avond voordien wisten”
  PREMIUM
  Brugge

  De pechvogels van het WK? Dat zijn Marco en Ana, die zaak met zicht op aankomst noodgedwon­gen gesloten houden: “Héél zuur, zeker omdat we het pas de avond voordien wisten”

  Dan komt er eindelijk weer een massa volk richting Brugge, moet je noodgedwongen je zaak gesloten houden. Het overkomt de uitbaters van New Senses op de Vrijdagmarkt in Brugge. Hun zaak heeft een perfect zicht op de aankomststreep van het WK tijdrijden, de extra voorraad voor de volkstoeloop lag klaar, maar tóch houden Marco Antonio en zus Ana de deuren gesloten. “Het kan niet anders. We hadden grote verwachtingen, maar blijven met lege handen achter.”