Illustratie.
Volledig scherm
Illustratie. © Politiezone Antwerpen

Elf verdachten opgepakt in grootschalig drugsonderzoek: “Aanvoerlijn vanuit Nederland doorgeknipt”

Oostende/Brugge/Oudeburg/Lanaken/Hasselt/MaasmechelenDe federale gerechtelijke politie heeft woensdag elf verdachten opgepakt in ons land, tijdens tal van simultane huiszoekingen in Oostende, Brugge, Oudenburg, Maasmechelen, Lanaken en Hasselt. Dat gebeurde in samenwerking met lokale politiezones. De arrestaties passen in een groot drugsonderzoek. “Er is een aanvoerlijn van drugs vanuit Nederland doorgeknipt", klinkt het bij het Brugse parket. 

  1. Een heerlijk kopje thee in het gezelschap van... kippen, het kan bij Kippen Theetuin: “Maar het zijn geen circusdieren”
    PREMIUM
    Brugge

    Een heerlijk kopje thee in het gezelschap van... kippen, het kan bij Kippen Theetuin: “Maar het zijn geen circusdie­ren”

    In de Vaartstraat in de wijk Sint-Pieters in Brugge is Kippen Theetuin geopend. Dat is een gloednieuwe horecazaak waar je, naast zelf samengestelde thee, liefdevol ontvangen wordt door gastvrouw Liesbeth en haar acht kippen. Ze volgde een opleiding om de dieren zelfs in interactie te laten komen met haar klanten. “Kippen zijn bijzonder intelligent”, zegt ze.