Frederik Van Eenoo in het Jan Breydelstadion
Volledig scherm
PREMIUM
Frederik Van Eenoo in het Jan Breydelstadion © Simon Mouton Photo News

Een tijdslot voor elke match? Supportersfederatie Club Brugge heeft er wrang gevoel bij: “We mogen mensen niet ontmoedigen om naar het stadion te komen”

BruggeDe suppersfederatie van Club Brugge stelt zich vragen bij de haalbaarheid van het mobiliteitsplan rond het nieuwe stadion op Olympia. Uit de plannen blijkt dat supporters op voorhand een tijdslot zullen krijgen waarop ze het stadion binnen kunnen. Voor wie met de wagen komt, is er een marge van tien minuten. “In praktijk lijkt me dat moeilijk haalbaar”, zegt Frederik Van Eenoo. “Wat als je de kinderen nog moet afzetten? Of een platte band hebt? Het is een compromis op z’n Belgisch. Dat komt ervan als je een club 20 jaar laat wachten op een nieuw stadion.”

  1. Van Geweuneweg tot Zonder Meer: hier kan je verpakkingsvrij winkelen in West-Vlaanderen
    PREMIUM
    West-Vlaanderen

    Van Geweuneweg tot Zonder Meer: hier kan je verpak­kings­vrij winkelen in West-Vlaanderen

    Tijdens Mei Plasticvrij proberen we het gebruik van verpakkingen, die zo goed als altijd plastic bevatten, te beperken. Een goede manier om te helpen, is je inkopen doen bij verpakkingsvrije winkels. Je neemt zelf een potje, doos of bokaal mee en weegt wat je koopt en vermijdt zo heel wat overbodig afval. Om het jou gemakkelijk te maken bundelen we 8 verpakkingsvrije winkels in West-Vlaanderen.