Patrick D’hoore, Dirk Verlinden, Olivier Strubbe, Dieter Viaene, Thierry Fevery, Louis Van Torre en Yvan Devisch leggen bloemen neer op de plek waar Chris Anker Sørensen is verongelukt.
Volledig scherm
Patrick D’hoore, Dirk Verlinden, Olivier Strubbe, Dieter Viaene, Thierry Fevery, Louis Van Torre en Yvan Devisch leggen bloemen neer op de plek waar Chris Anker Sørensen is verongelukt. © Martin Van Acker

Dudzelenaars leggen bloemen aan plek waar ex-renner Chris Anker Sørensen overleed

BruggeDe vereniging ‘Dudzele hart voor de koers’, die de afgelopen dagen flink wat ambiance bracht in het Brugse polderdorp, heeft bloemen gelegd aan de plek waar de Deense ex-renner en commentator Chris Anker Sørensen verongelukt is.

  1. Draaibrug van 130 meter lang en 34 miljoen euro arriveert in Zeebrugge: “Het zal de langste van Europa zijn”
    Zeebrugge

    Draaibrug van 130 meter lang en 34 miljoen euro arriveert in Zeebrugge: “Het zal de langste van Europa zijn”

    Spectaculair zicht in de achterhaven van Zeebrugge: daar is zaterdag het 130 meter lange draaiende middenstuk van de nieuwe Verbindingsbrug aangekomen. Vorige week verliet het gevaarte het werkhuis in Wondelgem bij Gent en het werd via de Westerschelde naar Zeebrugge gevaren. Dit weekend wordt het tijdens een heel secure ‘invaaroperatie’ op zijn plaats gezet. “Het is een onmisbare schakel voor 300 bedrijven, maar vooral ook om veilig van en naar het werk te rijden", zegt CEO Tom Hautekiet.