Patrick D’hoore, Dirk Verlinden, Olivier Strubbe, Dieter Viaene, Thierry Fevery, Louis Van Torre en Yvan Devisch leggen bloemen neer op de plek waar Chris Anker Sørensen is verongelukt.
Volledig scherm
Patrick D’hoore, Dirk Verlinden, Olivier Strubbe, Dieter Viaene, Thierry Fevery, Louis Van Torre en Yvan Devisch leggen bloemen neer op de plek waar Chris Anker Sørensen is verongelukt. © Martin Van Acker

Dudzelenaars leggen bloemen aan plek waar ex-renner Chris Anker Sørensen overleed

BruggeDe vereniging ‘Dudzele hart voor de koers’, die de afgelopen dagen flink wat ambiance bracht in het Brugse polderdorp, heeft bloemen gelegd aan de plek waar de Deense ex-renner en commentator Chris Anker Sørensen verongelukt is.

 1. Sociaal restaurant en lunchbar Het Paradijs viert 20 jaar: “Klanten dachten soms dat ze de sterrenkeuken van Geert Van Hecke konden proeven”
  Brugge

  Sociaal restaurant en lunchbar Het Paradijs viert 20 jaar: “Klanten dachten soms dat ze de sterrenkeu­ken van Geert Van Hecke konden proeven”

  “Dankzij de mix van klanten – ja, ook toeristen – stigmatiseert een bezoek aan ons restaurant niet.” Maatwerkbedrijf vzw Sobo viert het 20-jarige bestaan van zijn sociaal restaurant. Het Paradijs is een trendy lunchbar en foodshop in hartje Brugge, maar vergeet zijn achterliggende doel niet. “Ook wie het financieel wat moeilijker heeft, verdient het om verwend te worden”, zegt David Rotsaert van Sobo.
 2. Nog éven op de tanden bijten en dan is geluidshinder aan het nieuwe Beurs- en Congresgebouw voorbij: “De interesse zal straks wel aanwakkeren”
  Brugge

  Nog éven op de tanden bijten en dan is geluidshin­der aan het nieuwe Beurs- en Congresge­bouw voorbij: “De interesse zal straks wel aanwakke­ren”

  Er valt zaterdag nog eens stevige hinder te verwachten in de omgeving van het nieuwe Beurs- en Congresgebouw in Brugge. Het zijn stilaan de laatste loodjes, want het complex nadert definitieve afwerking. De interesse voor beurzen is voorlopig nog beperkt. “Maar eenmaal het gebouw helemaal klaar is, komt dat wel goed”, meent schepen van Financiën Mercedes Van Volcem (Open Vld).
 3. ASSISEN. Waar is geheugenkaart uit dashcam van beschuldigde? “Intensief speurwerk van politie en groendienst leverden niets op”
  PREMIUM
  Boezinge/Vleteren/Poperinge/Brugge

  ASSISEN. Waar is geheugen­kaart uit dashcam van beschuldig­de? “Intensief speurwerk van politie en groen­dienst leverden niets op”

  Groot mysterie in het onderzoek naar de dodelijke crash van Sharon Gruwez (22) blijft de onvindbaarheid van de geheugenkaart uit de dashcam van Davy Kesteman (32). Werd die door diens moeder uit het wrak gehaald of raakte hij verloren bij de crash? “Het is alleszins mogelijk om dat kaartje te verwijderen”, stelde de verkeersdeskundige maandag in het Brugse assisenhof. De voorzitter gaf hem de opdracht om restanten van het toestel te onderzoeken, net als bewakingsbeelden waarop plots wél een remlicht van de BMW 316 te zien zou zijn.