Het Entrepot in Brugge.
Volledig scherm
Het Entrepot in Brugge. © Google Street View

Drugsdealer (22) krijgt jaar cel na betrapping bij Entrepot

Brugge/IzegemEen 22-jarige Izegemnaar heeft een jaar cel gekregen voor het dealen van drugs aan fuifzaal Het Entrepot in Brugge. K.H. vroeg tevergeefs om een werkstraf.

 1. Administratief Centrum Sint-Andries ondergaat metamorfose van 8 miljoen euro: “Het wordt pilootproject voor onze stad”
  PREMIUM

  Administra­tief Centrum Sint-An­dries ondergaat metamorfo­se van 8 miljoen euro: “Het wordt pilootpro­ject voor onze stad”

  Acht miljoen euro: zoveel kost het nieuwe administratief centrum in Sint-Andries. De stad Brugge koos voor een combinatie van renovatie én nieuwbouw. Vanaf begin 2025 moet het nieuwe gebouw onderdak bieden aan een deel van de Brugse politie en een aantal stadsdiensten. “Er is bij de werken veel aandacht voor energiezuinigheid, duurzaamheid en ecologisch verantwoord gebruik van energie", zegt schepen Minou Esquenet (CD&V).
  Brugge
 2. Saar (14) uit Brugge leerde skaten, zeilen én duiken voor hoofdrol in nieuwe Vlaamse film Zeevonk. “Ik heb de smaak nu wel te pakken”
  PREMIUM

  Saar (14) uit Brugge leerde skaten, zeilen én duiken voor hoofdrol in nieuwe Vlaamse film Zeevonk. “Ik heb de smaak nu wel te pakken”

  De nieuwe langspeelfilm Zeevonk is zaterdag in première gegaan in Oostende. De cast met onder meer Hilde De Baerdemaeker, Zouzou Ben Chikha en Lynn Van Royen maakte hun opwachting op de rode loper. Toch waren het vooral de jonge talenten die terecht in de spotlights stonden. Saar Rogiers uit Brugge speelde haar eerste hoofdrol en ook Dunia Elwaleed uit Oostende tekende voor haar eerste filmervaring. “Het blijft een raar idee dat mensen naar mij zullen komen kijken in de cinema. Het is een droom die uitkomt.”
  Brugge