De beklaagde zorgde voor overlast in Brugge.
Volledig scherm
De beklaagde zorgde voor overlast in Brugge. © Benny Proot

Drinkebroer zorgt maand lang voor overlast in Brugge: parket vordert jaar cel

BruggeEen 55-jarige Pool riskeert een jaar cel voor negen diefstallen in Brugge. Wojcieh B. pleegde de feiten telkens toen hij onder invloed van alcohol was. “Een maand lang zorgde hij voor overlast”, stelde de procureur.

 1. Stoïcijns ballenmeisje (16) even beroemd na beslissend doelpunt van Cercle: “Ze hadden me gevraagd om niet te juichen ..."
  Brugge/Wetteren

  Stoïcijns ballenmeis­je (16) even beroemd na beslissend doelpunt van Cercle: “Ze hadden me gevraagd om niet te juichen ..."

  Wat als je als 16-jarig ballenmeisje plots een vierende groep voetbalspelers voor je neus ziet staan? En op hetzelfde moment duizenden dolle supporters in je nek voelt juichen? Dan blijf je stoïcijns kalm, althans in het geval van Zenna. Het meisje kreeg plots de televisiecamera’s op zich na het beslissende doelpunt in de wedstrijd tussen Cercle Brugge en Gent. Voor Zenna niet eenvoudig om mee om te gaan. “Mijn reactie is simpel te verklaren", zegt ze zelf.
 2. Lekker in je vel in februari? Gezondheidscoach en Big Brotherwinnares Heidi deelt haar tips: “Gun jezelf af en toe een ‘guilty pleasure’”
  PREMIUM
  Brugge

  Lekker in je vel in februari? Gezond­heids­coach en Big Brotherwin­na­res Heidi deelt haar tips: “Gun jezelf af en toe een ‘guilty pleasure’”

  Februari is traditiegetrouw ‘detox’-maand bij uitstek. Een maand zonder alcohol voor velen, of hét moment om toch van die goede voornemens werk te maken. Niet toevallig krijgt gezondheidscoach Heidi Zutterman (45) uit Brugge nu de meeste geïnteresseerden over de vloer. Ze leert ons hoe we lichaam en geest kunnen boosten. “Ga je ‘s avonds niet meer bewegen of werken? Probeer dan deze voedingsstof te vermijden.”