Op de aankomstzone van de tijdrit in Brugge, waar je vanuit een grote tent de renners kan zien finishen, wanen deze jongeren zich even Wout van Aert en Remco Evenepoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de aankomstzone van de tijdrit in Brugge, waar je vanuit een grote tent de renners kan zien finishen, wanen deze jongeren zich even Wout van Aert en Remco Evenepoel. © Benny Proot

Dompel jezelf onder in de koerssfeer: in deze fanzones kan je volop van het WK tijdrijden genieten

Brugge/Knokke-Heist/DammeVan de strijd om de wereldtitels tijdrijden, vanaf zondag 19 tot en met woensdag 22 september tussen het strand van Knokke en ‘t Zand in Brugge, hoef je als supporter niks te missen. Op diverse plaatsen langs het parcours, van Knokke over Damme tot Brugge, ademen fandorpen al vanaf zaterdag echte wielersfeer. “Een mondmasker in de fanzones is niet verplicht, al vragen we wel om het gezond verstand te gebruiken”, zegt organisator Tomas Van Den Spiegel. Wij zetten de leukste initiatieven op een rij. 

  1. Deze handelaars kijken uit naar Brugse kerstmarkt: “Het wordt een geweldige editie, want de toeristen zijn terug”
    PREMIUM
    Brugge

    Deze handelaars kijken uit naar Brugse kerstmarkt: “Het wordt een geweldige editie, want de toeristen zijn terug”

    Bekomen van de coronacrisis en gerustgesteld door de vele kerstbomen die voortaan de zwarte containers bedekken: de handelaars op de Brugse kerstmarkt kunnen vanaf vrijdag alleen maar positief vooruit kijken. Dat doen ze ook, want er heerst veel enthousiasme om eraan te beginnen. “Al zijn we ook benieuwd of de energiecrisis de portemonnee van de bezoekers vaker dicht zal houden”, zegt standhouder Dafne Van Windekens.