Gedeputeerde Bart Naeyaert en Jan De Moor van Artes Group.
Volledig scherm
Gedeputeerde Bart Naeyaert en Jan De Moor van Artes Group. © RV

Dit zat er in het mysterieuze pakje op de Markt

BruggeHet pakje dat de kerstman op de Markt in Brugge achterliet, is geopend. Het ging om een actie van Artes Group, het bedrijf dat het Provinciaal Hof op de Markt renoveert. 

 1. LEKKER LOKAAL. Robuusk: “Voorgerecht om vingers en duimen bij af te likken”
  PREMIUM
  Sint-Michiels

  LEKKER LOKAAL. Robuusk: “Voorge­recht om vingers en duimen bij af te likken”

  Cateraar Jeroen Borglevens lanceerde in het najaar z'n nieuw gastronomisch concept Robuusk. De chef-kok geeft in niet-coronatijden workshops in z'n atelier langs de Spoorwegstraat in Sint-Michiels en is ook in te huren voor feestjes thuis. Op internet is alvast niets dan lof te vinden over de afhaalgerechten van de personal chef. Reden genoeg om deze eens uit te testen. Lees hier meer van onze restaurantrecensies.
 2. “Volg m’n bevelen op. Er komt een helikopter om te ontsnappen”: cipier Morgane (23) bekomt van 3,5 uur durende gijzeling
  PREMIUM
  Brugge

  “Volg m’n bevelen op. Er komt een helikopter om te ontsnappen”: cipier Morgane (23) bekomt van 3,5 uur durende gijzeling

  “Je hebt gewoon pech.” Dat was het antwoord dat de 23-jarige Morgane Verdikt woensdagnamiddag kreeg op de vraag waarom net zij een zelfgemaakt mes op de keel gezet kreeg tijdens de wandeling in de Brugse gevangenis. Faton S. (29), een gedetineerde die 22 jaar uitzit voor moord, gijzelde de cipier uiteindelijk 3,5 uur lang. “Ik ben kalm gebleven en dat heeft me het leven gered", getuigt ze een dag later.
 1. In dit hotel kunnen de studenten eindelijk weer koken
  Play

  In dit hotel kunnen de studenten eindelijk weer koken

 2. Domburgse ondernemers slaan alarm: wij moeten open!
  Play

  Domburgse onderne­mers slaan alarm: wij moeten open!