Iris Cornette, algemeen directeur van Ter Groene Poorte in Brugge. "Afstandsonderwijs was de enige juiste oplossing."
Volledig scherm
Iris Cornette, algemeen directeur van Ter Groene Poorte in Brugge. "Afstandsonderwijs was de enige juiste oplossing." © RV

Directeur van hotelschool reageert fel op ‘paaspauze’: “Het wordt tijd dat we als grote mensen worden behandeld, niet als marionetten”

BruggeDe directie van de vermaarde Brugse hotelschool Ter Groene Poorte reageert onthutst op de aangekondigde onderwijsmaatregelen. Volgens directeur Iris Cornette was afstandsonderwijs de enige juiste oplossing geweest.

 1. Van Bachten de Kupe tot Het Zwin: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Van Bachten de Kupe tot Het Zwin: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het Minnewaterpark in Brugge tot het kasteel van Rumbeke: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen leg je de mooiste trouwfoto’s vast.
 2. Kookworkshops, autodelen, geveltuinieren en de Low Impact Man sieren affiche van allereerste klimaatfestival KLIMAX in Brugge: “Laat ons tonen wat er allemaal mogelijk is”
  Brugge

  Kookwork­shops, autodelen, geveltui­nie­ren en de Low Impact Man sieren affiche van allereer­ste klimaatfes­ti­val KLIMAX in Brugge: “Laat ons tonen wat er allemaal mogelijk is”

  Van 1 tot en met 15 oktober kan je in Brugge nog een ‘festival’ gaan bezoeken. Het allereerste klimaatfestival KLIMAX vindt dan plaats op verschillende locaties in de stad. U raadt het al: de focus ligt dan volledig op klimaatthema’s zoals autodelen, circulaire economie of samenhuizen. “Dit festival moet ons nog meer bewustmaken. We moeten blijven hameren op maatregelen zodat volgende generaties ook van deze planeet kunnen genieten", zegt Paul Meersman van Grootouders voor het Klimaat.