Tiara overleed in 2013 op 10-jarige leeftijd.
Volledig scherm
Tiara overleed in 2013 op 10-jarige leeftijd. © rv

Dieven stelen jas met laatste foto van Jordy en zijn overleden zusje (10): “Emotioneel van heel grote waarde”

Bruggeling Jordy Carrette zit in zak en as nadat dieven afgelopen weekend zijn jas mét foto van zijn overleden zusje meenamen op café. “Emotioneel is die foto heel erg belangrijk voor mij. Het is de laatste die ik had van ons samen”, zucht Jordy. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Groepje mannen bedelt om eten en geld... en valt daarna Yves (45) met breekmes aan: “Het kon véél erger dan wat snijwonden geweest zijn”
  PREMIUM

  Groepje mannen bedelt om eten en geld... en valt daarna Yves (45) met breekmes aan: “Het kon véél erger dan wat snijwonden geweest zijn”

  Een 45-jarige arbeider is maandagnacht door een groepje mannen overvallen langs het jaagpad langs de Ter Doeststraat in Lissewege. Yves De Waele was er signalisatieborden aan het ophalen toen er plots vijf mannen hem omsingelden. “Ze vroegen in het Engels om eten, drank en geld. Toen er een discussie ontstond, haalde een van hen een breekmes boven en werd ik verscheidene keren gesneden”, zegt de veertiger.
 2. 350 studenten Europacollege in quarantaine na 22 positieve coronatesten: “Politie zal meteen optreden bij overtreding”

  350 studenten Europacol­le­ge in quarantai­ne na 22 positieve coronates­ten: “Politie zal meteen optreden bij overtre­ding”

  350 studenten van het Europacollege in Brugge zitten momenteel in quarantaine na 22 positieve testen op Covid-19. Alle lessen van het Europacollege verlopen momenteel online. Wie met de besmette studenten in contact is gekomen, moet in isolatie in afwachting van een test. De andere jongeren mogen alleen hun kamer verlaten om boodschappen te doen. De Brugse politie zal hier streng op toezien en meteen optreden bij een overtreding.