Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Shutterstock

Dieven gebruiken list met vogelpoep om toeristen in Brugge te bestelen: stevige gevangenisstraffen zijn hun deel

BruggeEen man (40) en vrouw (31) zijn veroordeeld tot 30 maanden celstraf veroordeeld, omdat ze heel wat toeristen in de Brugse binnenstad hebben bestolen. Ze daarbij gebruikten ze... uitwerpselen van vogels.

 1. Grillchef van restaurant Njord en vader van drie sterft in tragisch ongeval: “Hij was een stuk van onze familie”
  PREMIUM
  Zeebrugge

  Grillchef van restaurant Njord en vader van drie sterft in tragisch ongeval: “Hij was een stuk van onze familie”

  Het team van het bekende rooftoprestaurant Njord in Zeebrugge is in diepe rouw. Hun grillchef Uke Thaqi (40) heeft het leven gelaten in een verkeersongeval. De kok, vader van drie jonge kinderen, viel wellicht in slaap achter z’n stuur en knalde tegen een boom. “Uke was een harde werker”, zegt zijn baas David Dendooven. “We zullen de eeuwige glimlach op z'n gezicht missen.”
 2. Tientallen fans van blauw-zwart wachten uren tot Clubshop in Brugge-centrum opent: “Hier móésten we bij zijn”
  Brugge

  Tientallen fans van blauw-zwart wachten uren tot Clubshop in Brug­ge-cen­trum opent: “Hier móésten we bij zijn”

  De regen kon de tientallen supporters van Club Brugge niet deren, zaterdagochtend om 10 uur in de Steenstraat in Brugge. Allemaal wilden ze een bezoek brengen aan de nieuwe pop-upstore van blauw-zwart – sommigen stonden er al van 6 uur. De shop werd plechtig geopend door burgemeester Dirk De fauw (CD&V), schepen van Sport Pablo Annys (Vooruit) en Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe. “Het was een huzarenstukje, maar het is een mooie winkel geworden”, zegt de Clubpreses.