De rode tandem verdween vorig jaar vanop het terrein van Viro vzw in Sint-Michiels.
Volledig scherm
De rode tandem verdween vorig jaar vanop het terrein van Viro vzw in Sint-Michiels. © Viro vzw

Dief die speciale tandem van man met mentale beperking stal blijkt drugsverslaafde veelpleger: "Hij verkocht fiets van 3.000 euro door voor 50"

BruggeEen 32-jarige Bruggeling is voor de rechter moeten verschijnen voor twaalf fietsdiefstallen, een reeks winkeldiefstallen en enkele diefstallen op werven. L.P. stal vorig jaar onder meer een speciale tandem van een man met een mentale beperking op de terreinen van Viro vzw.

  1. Controle op coronapas lukt er moeilijk en er loopt geen kat, sluit kerstmarkt op ‘t Zand zondag alweer de deuren?: “We kiezen eieren voor ons geld”
    PREMIUM
    Brugge

    Controle op coronapas lukt er moeilijk en er loopt geen kat, sluit kerstmarkt op ‘t Zand zondag alweer de deuren?: “We kiezen eieren voor ons geld”

    Jarenlang hebben horeca-uitbaters en handelaars in Brugge gepleit voor een uitbreiding van de kerstmarkt op 't Zand en nu er eindelijk een kleine markt staat, lijkt het verhaal al na een week te stoppen. Verschillende kraamhouders hebben zich al teruggetrokken. “Dit is een koude douche, velen van ons hebben hier veel tijd en geld in geïnvesteerd”, zegt Nele Baum van Lollipop Wafels. “Het is niet de bedoeling dat de kerstmarkt alweer sluit”, zegt schepen Philip Pierins.