Timothy V. sloeg onder meer toe in het Boudewijnpark. (illustratiebeeld)
Volledig scherm
Timothy V. sloeg onder meer toe in het Boudewijnpark. (illustratiebeeld) © Benny Proot

Dertiger krijgt 40 maanden cel voor inbraken in Boudewijnpark en Carrefour Express

Brugge/OostendeEen 32-jarige Bruggeling heeft een voorwaardelijke celstraf van 40 maanden gekregen voor zijn betrokkenheid bij drie inbraken en een reeks diefstallen. Timothy V. sloeg onder meer toe in het Boudewijnpark en een Carrefour Express in Brugge. Drie andere beklaagden kregen in hetzelfde dossier celstraffen tussen 3 en 37 maanden.

  1. Terminaal zieke Sylvia (40) uit ‘Leef!’ houdt zich vast aan geluksmomentjes: “Begin dit jaar kenden we elkaar niet, nu zijn James Cooke en Dorian onmisbaar geworden”
    PREMIUM
    Brugge

    Terminaal zieke Sylvia (40) uit ‘Leef!’ houdt zich vast aan geluksmo­ment­jes: “Begin dit jaar kenden we elkaar niet, nu zijn James Cooke en Dorian onmisbaar geworden”

    “Ik vecht niet tegen kanker, ik vecht tegen de tijd. Er zijn momenten in het leven van mijn kinderen waarvan ik me niet kan voorstellen dat ze aan mij voorbij zouden gaan.” Sylvia Colpaert (40) uit Brugge zette ons allemaal met de voetjes op de grond tijdens de slotaflevering van ‘Leef!’, het programma op Play4 dat zes terminaal zieke patiënten van dichtbij volgde. Wanneer we haar weer opzoeken, is ze fel achteruitgegaan. “En toch wil ik in deze donkere tijden een boodschap van hoop uitdragen naar lotgenoten.” Gesprek met een bijzonder straffe mama.