Philippe Le Loup fleurt het terras van Poules Moules in Brugge op.
Volledig scherm
PREMIUM
Philippe Le Loup fleurt het terras van Poules Moules in Brugge op. © Benny Proot

“De verplichte sluiting heeft me een huis gekost”: Philippe Le Loup van restaurant Poules Moules maakt de rekening

BruggeOp het gezellige Simon Stevinplein in hartje Brugge staat het terras van restaurant Poules Moules al uitnodigend klaar. Een dampende pot mosselen of een lekkere steak met frietjes? Vanaf zaterdag serveren Philippe Le Loup (40) en zijn equipe de gerechten opnieuw. “Mijn elf mensen komen allemaal terug, en daar ben ik zo blij mee.” Een opsteker, na best wel harde tijden.

  1. IN BEELD. De ultieme voorbereiding van onze lokale horeca op T-Day
    PREMIUM
    Brugge/Blankenberge/Oostende/De Panne

    IN BEELD. De ultieme voorberei­ding van onze lokale horeca op T-Day

    Ein-de-lijk! De terrassen zijn uitgebreid, de tafels zijn proper, het ontsmettingsmiddel staat klaar en het belangrijkste: de biervoorraad is aangevuld. Na meer dan zes maanden wachten kunnen we zaterdag weer genieten van een fris getapte pint op café. Deze week stond bij de horeca-uitbaters in het teken van de ultieme voorbereiding. Van Blankenberge tot De Panne: overal maken ze zich op voor de heropening. Wij gingen een kijkje nemen.
  1. Verdachte van neerschieten Kezban weer voor rechter
    Play

    Verdachte van neerschie­ten Kezban weer voor rechter

  2. Zo kun je drugs laten testen bij het servicepunt in Goes
    Play

    Zo kun je drugs laten testen bij het service­punt in Goes