In één van de Brugse winterbars heb je zicht op de schaatspiste.
Volledig scherm
PREMIUM
In één van de Brugse winterbars heb je zicht op de schaatspiste. © Benny Proot

De sfeer van een après-ski, een warme glühwein of een aperitief met vrienden? Deze winterbars in Brugge en omgeving warmen je de komende weken op

Brugge/Zedelgem/Blankenberge/Knokke-Heist/OedelemJa, we mogen nog! De eerste vrieskou bereikt ons land, de winter staat voor de deur, de kerstspullen worden bovengehaald en voor velen is het wachten op de eerste sneeuw. De aankomende decembermaand staat echter ook synoniem voor gezelligheid. Wij zochten en vonden alvast deze zeven leuke winterbars in onze buurt om ons op te warmen. Geniet ervan!

  1. Wie de komende 25 jaar een groot bouwproject in Brugge wil realiseren, heeft nog keuze uit drie locaties: “Hier wijken we niet meer vanaf”
    PREMIUM

    Wie de komende 25 jaar een groot bouwpro­ject in Brugge wil realiseren, heeft nog keuze uit drie locaties: “Hier wijken we niet meer vanaf”

    Het Kaaidistrict in Sint-Pieters, de voorzijde van het station en Zeebrugge: dat zijn de drie plaatsen waar de komende 25 jaar nog grote appartementsgebouwen bij kunnen komen in Brugge. Dat staat te lezen in het nieuwe Beleidsplan Ruimte Brugge, zeg maar de ‘Bijbel’ van de Brugse ruimte tot 2050. “We zullen doordacht te werk moeten gaan”, klinkt het.
    Brugge