Dans, cultuur en natuur: dit zijn onze weekendtips voor de kust en het hinterland

Het weekend lonkt tijd voor ontspanning. Wij helpen je graag op weg om er iets onvergetelijk van te maken. Wat dacht je van een festival? Of heb je het meer voor de natuur? We vergeten ook de cultuurliefhebber niet. Laat je inspireren door onze vijf tips.

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Charles Vanhoutte (Cercle Brugge) na zege tegen Westerlo klaar voor stap hogerop: “Hopelijk snel duidelijkheid”
  PREMIUM
  Voetbal Jupiler Pro League

  Charles Vanhoutte (Cercle Brugge) na zege tegen Westerlo klaar voor stap hogerop: “Hopelijk snel duidelijk­heid”

  Een topseizoen werd door Cercle Brugge zaterdag in stijl afgesloten, met een driepunter tegen Westerlo. Het groen-zwarte publiek feestte alsof hun Vereniging zopas een Europees ticket had afgedwongen, wat volgend seizoen ongetwijfeld de stille ambitie zal worden. Want sinds de terugkeer in eerste klasse vijf jaar geleden doet Cercle Brugge het elk seizoen beter.
  Brugge