De Ultras van PSG zorgen zelfs tijdens vrouwenwedstrijden voor problemen
Volledig scherm
PREMIUM
De Ultras van PSG zorgen zelfs tijdens vrouwenwedstrijden voor problemen © Photo News

Daarom houdt Brugse politie hart vast voor PSG-fans: van boksbeugels tijdens vrouwenmatch tot dodelijk slachtoffer na onderlinge clash

De politie van Brugge neemt vandaag heel wat maatregelen voor de komst van de PSG-supporters. Korpschef Dirk Van Nuffel reageerde in deze krant opgelucht op de beslissing van de Raad van State om de opgelegde combiregeling voor het overgrote deel te respecteren. De schrik in Brugge is niet geheel onterecht, zo blijkt uit het recente verleden. Een klein overzichtje van wat ze in Brugge in het slechtste geval kunnen verwachten. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Dierenrechtenorganisatie GAIA dient klacht in tegen dame die hond liet sterven in snikhete wagen

    Dierenrech­ten­or­ga­ni­sa­tie GAIA dient klacht in tegen dame die hond liet sterven in snikhete wagen

    Dierenrechtenorganisatie GAIA laat weten dat hun raadsman onmiddellijk de opdracht kreeg om klacht in te dienen tegen de vrouw wiens hond stierf op de parking van het AZ Sint-Jan in Brugge, nadat het dier meer dan een uur alleen in een snikhete wagen zat. De dierenrechtenorganisatie stelt zich burgerlijke partij. “Ondanks alle sensibilisering en tragische voorvallen uit het verleden, blijven mensen hun hond alleen achterlaten in de wagen”, zegt GAIA-voorzitter Michel Vandenbosch.