De Magdalenazaal in Brugge
Volledig scherm
De Magdalenazaal in Brugge © Benny Proot

Concessiehouder voor foyer Magdalenazaal gezocht

BruggeHet Cultuurcentrum Brugge is op zoek naar een zelfstandig concessiehouder met een groot hart voor cultuur en creativiteit voor de uitbating van de foyer in de Magdalenazaal.

 1. Spanning op Jan Breydel en in heel Sint-Andries, waar beslissing over nieuw Club-stadion nakende is: leggen ze dit jaar nog de eerste steen?
  PREMIUM
  Brugge

  Spanning op Jan Breydel en in heel Sint-An­dries, waar beslissing over nieuw Club-stadion nakende is: leggen ze dit jaar nog de eerste steen?

  Krijgen we straks – eindelijk – een doorbraak in de Brugse voetbalstadionsaga? Het dossier loopt ondertussen al sinds 2006, maar een beslissing lijkt nu écht nakende te zijn. Eén van de komende dagen zou die vallen. Krijgt Club eindelijk groen licht en mag het nog dit jaar de eerste steen van de nieuwe voetbaltempel leggen? Wij geven u een stand van zaken in het meest complexe en aanslepende Brugse dossier van de afgelopen jaren.
 2. Brugse SPACEBABYMADCHA is finaliste van De Nieuwe Lichting 2023: “Het nummer ‘On me’ is een liefdesverklaring aan mijn vriendin die ik dolgraag zie”
  BRUGGE

  Brugse SPACEBABY­MAD­CHA is finaliste van De Nieuwe Lichting 2023: “Het nummer ‘On me’ is een liefdesver­kla­ring aan mijn vriendin die ik dolgraag zie”

  De aanstekelijke beats, de heerlijke vocals en de catchy melodietjes zorgen ervoor dat SPACEBABYMADCHA – aka SBM – al een topper is binnen de Belgische hiphop- en alternative trapscene. En nu is er voor de Brugse Maya De Zutter (23) ook een plaats bij de negen finalisten van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel.