De Juttu winkel in Brugge
Volledig scherm
De Juttu winkel in Brugge © RV

Conceptstore Juttu in Brugge opent deuren voor live radio van Pink Ribbon

BruggeVan 8 tot en met 13 augustus opent het Brugse filiaal van de Belgische conceptstore Juttu haar deuren voor Pink Ribbon Radio. De radiozender zal een week lang live uitzenden vanuit de winkel in de Noordzandstraat in Brugge.

  1. Nog altijd tickets te koop voor strandfestival WECANDANCE in Zeebrugge, dat natuurvriendelijker wil zijn: “Geen vuurwerk meer en plastic bekers moeten terug achter de bar belanden en niet in het zand”
    PREMIUM
    Zeebrugge

    Nog altijd tickets te koop voor strandfes­ti­val WECANDANCE in Zeebrugge, dat natuur­vrien­de­lij­ker wil zijn: “Geen vuurwerk meer en plastic bekers moeten terug achter de bar belanden en niet in het zand”

    Nog maar enkele dagen te gaan en het bijna uitverkochte WECANDANCE Electronic Beach Festival op het strand van Zeebrugge gaat van start. Dit keer staan er een dubbel weekend, zes podia, 150 artiesten, een brunchrestaurant, een eigen menu, een padelveld en vooral heel veel kleur op de planning. Dit jaar wil het festival diens impact op het milieu ook verkleinen.