De Sterrenstoeten brachten een aardig bedragje op.
Volledig scherm
De Sterrenstoeten brachten een aardig bedragje op. © RV

Comité voor Initiatief haalt 3.000 euro bijeen tijdens Sterrenstoeten en schenkt bedrag aan vzw Integraal

BruggeDe Sterrenstoeten op 17 en 18 december 2022 hebben 3.000 euro in het laatje gebracht voor het Comité voor Initiatief.

 1. Hoe raak je het vlotst op de Brugse Markt en waar spot je ‘de grote drie’ het best? Onze praktische gids voor de Ronde-start
  PREMIUM

  Hoe raak je het vlotst op de Brugse Markt en waar spot je ‘de grote drie’ het best? Onze praktische gids voor de Ron­de-start

  Ex-winnaars Tom Boonen, Fabian Cancellara, Johan Museeuw en Peter Van Petegem zullen blij zijn: voor het eerst sinds 2016 vertrekt de Ronde van Vlaanderen opnieuw in Brugge. Het peloton is intussen stevig veranderd, maar de liefde tussen Brugge en de wielerklassieker is er nog steeds. Kom dat zondag vooral zélf ervaren. Hoe je dat het best doet? Neem er even onze handige gids bij voor een uitstap naar de startplaats van Vlaanderens Mooiste.
  Brugge
 2. BINNENKIJKEN. Dit is het allernieuwste schoolgebouw in het centrum van Brugge: “Dit is véél meer dan een school, heel de buurt profiteert mee”
  PREMIUM

  BINNENKIJ­KEN. Dit is het allernieuw­ste schoolge­bouw in het centrum van Brugge: “Dit is véél meer dan een school, heel de buurt profiteert mee”

  Na de paasvakantie nemen meer dan 800 leerlingen hun intrek in het nieuwe schoolgebouw van het Sint-Andreasinstituut langs de Jakobinessenstraat in hartje Brugge. Van kleuters tot middelbare schoolstudenten: ze krijgen er allemaal een plaats. Het project had veel voeten in de aarde, maar het resultaat mag gezien worden. Wij loodsen u mee doorheen het gebouw.
  Brugge