Home Sweet Home in Brugge is klaar voor het WK.
Volledig scherm
Home Sweet Home in Brugge is klaar voor het WK. © RV

Chocolatier laat WK tijdrijden niet zomaar voorbijgaan: “Macarons in de kleuren van de regenboogtrui”

BruggeBij de Brugse chocolaterie Home Sweet Home zijn ze helemaal klaar voor het WK wielrennen dat dit weekend van start gaat. De etalage in hun winkel in de Steenstraat staat volledig in het teken van het sportevent. 

 1. Vriendin (29) drugsbaron Flor Bressers maand langer in cel
  Brugge

  Vriendin (29) drugsbaron Flor Bressers maand langer in cel

  De Nederlandse vriendin van drugsbaron Flor Bressers blijft een maand langer in de cel. Het gerecht verdenkt haar namelijk van lidmaatschap bij de bende van haar vriend. Eerder deze maand verscheen ze een eerste keer voor de raadkamer in Brugge, en die besliste toen om haar een maand langer in voorhechtenis te houden. De vrouw ging in beroep tegen die beslissing, maar die werd donderdag gehandhaafd door de kamer van inbeschuldigingstelling in Gent. Ze blijft nu dus nog een maand langer in de cel.
 2. Ateliers van De Tank verhuizen van de Burg naar Assebroek: “Leegstaand landhuis zal onze creativiteit prikkelen”
  PREMIUM
  Brugge

  Ateliers van De Tank verhuizen van de Burg naar Assebroek: “Leegstaand landhuis zal onze creativi­teit prikkelen”

  Na een jarenlange zoektocht is een nieuw pand gevonden voor de kunstenaars van De Tank in Brugge. Vijf jaar lang vonden ze - tijdelijk - onderkomen in het Provinciaal Gouvernement op de Burg, maar vanaf begin 2023 moeten ze daar weg. Het leegstaande landhuis Blydhove vormt de oplossing. “We hebben hier minstens evenveel plaats", zegt coördinator Elke Desutter.