Miguel Van Damme zal vrijdag de aftrap geven, zoals vorig jaar voor de match tegen Club Brugge.
Volledig scherm
Miguel Van Damme zal vrijdag de aftrap geven, zoals vorig jaar voor de match tegen Club Brugge. © Photo News

Cercle steunt onderzoek naar leukemie met speciale wedstrijdshirts, Miguel Van Damme geeft aftrap

BruggeCercle Brugge - Eupen van vrijdagavond staat in het teken van ‘September Bloedkankermaand’ en de strijd tegen leukemie. Op initiatief van hoofdpartner en shirtsponsor Napoleon Sports & Casino speelt Cercle de wedstrijd met het logo van ME TO YOU op de truitjes om de stichting zo in de kijker te plaatsen. Doelman Miguel Van Damme, peter van de stichting en vechtend tegen leukemie, zal de aftrap geven.

  1. Telg van succesvolle horecafamilie heropent opgefrist hotel Jacobs: “Rustige plek, maar toch op 400 meter van de Markt”
    PREMIUM
    Brugge

    Telg van succesvol­le horecafami­lie heropent opgefrist hotel Jacobs: “Rustige plek, maar toch op 400 meter van de Markt”

    Zijn ouders en zus hebben in Brugge hun strepen verdiend met het al vaak bekroonde De Castillion – nog maar pas verkozen tot meest romantische hotel van West-Europa. En ook Olivier Christiaens (38) zelf is gepassioneerd door het vak. In de schaduw van de Sint-Gilliskerk heropent hij vrijdag het driesterrenhotel Jacobs. De 23 kamers zijn aangepakt, net als de receptie, de bar en de indrukwekkende ontbijtzaal. “Het hotel had een stevige upgrade nodig", stelde de nieuwe eigenaar vast.